Termeni si Conditii

Site-ul www.bijuteriadiamantelor.ro, numit in continuare Bijuteria Diamantelor, este proprietatea S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L., inregistrata in Bucureşti,  Str. Nicolae Filipescu 53-55, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/10502/2015, CUI: 34933306.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".  

S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Bijuteria Diamantelor si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L.  fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre Bijuteria Diamantelor este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.1. Dreptul de autor a S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. asupra informatiilor publicate pe site


Intregul continut al site-ului Bijuteria Diamantelor - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului Bijuteria Diamantelor numai in limitele metionate in prezentul document.

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor ne puteti trimite sesizarea dvs la adresa de email: office@bijuteriadiamantelor.ro.


2. Produsele si serviciile oferite de 
S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. pe site-ul Bijuteria Diamantelor, politica de preturi


S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul Bijuteria Diamantelor sunt noi, in ambalajul original si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla pe stoc.

Preturile sunt actualizate periodic. Preturile prezentate sunt purtatoare de TVA, in afara cazului in care se specifica altceva in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. garanteaza buna functionare a acestui site, calitatea informatiilor prezentate, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, calitatea produselor de pe site. Imaginile publicate pe site sunt imagini reale ale produselor comercializate. 

S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specficatiile produselor fara o notificare prealabila.3. Plata produselor


Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul Bijuteria Diamantelor conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau prin credit card; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. la adresa de e-mail office@bijuteriadiamantelor.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa primirea confirmarii platii.

Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.4. Livrarea produselor


Livrarea produselor se va face oriunde in tara. S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor este gratuita. Daca se va aplica un tarif de livrare suplimentar va fi comunicat clientilor inainte de livrarea produselor comandate. 

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. de la acest client.

 

5. Promotii si concursuri


S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.5. Garantia produselor


Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Garantia oferita pentru produsele prezentate pe site este de 24 de luni.


6. Dreptul de returnare a produselor cumparate


Clientul poate denunta unilateral contractul (achizitia online) fara penalitati si fara a invoca un motiv anume in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produselor, cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta
, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 15 zile lucratoare.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 de zile lucratoare de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Legea prevede de asemenea si urmatoarele detalii: "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid". 


8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare


Site-ul Bijuteria Diamantelor este gazduit de serverele unei terte firme. S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Bijuteria Diamantelor. S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Bijuteria Diamantelor. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.9. Abonarea si dezabonarea la newsletter


Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului Bijuteria Diamantelor este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul si antetul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului Bijuteria Diamantelor pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului Bijuteria Diamantelor mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.


12. Politica de confidentialitate


S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@bijuteriadiamantelor.ro, sau prin posta la adresa: Bucureşti, Str. Nicolae Filipescu 53-55, Sector 2.

S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Bijuteria Diamantelor sunt transmise pe cale electronica, S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  1. dreptul de a cere S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
  2. dreptul de a cere S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  3. dreptul de a cere S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
  4. dreptul de a cere S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@bijuteriadiamantelor.ro, sau prin posta la adresa: ucureşti, Str. Nicolae Filipescu 53-55, Sector 2. Bijuteria Diamantelor foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de Bijuteria Diamantelor in scopul precizat in prezentul document. 

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor Bijuteria Diamantelor, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Bijuteria Diamantelor, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Bijuteria Diamantelor si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.


13. Dispozitii finale


Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Bijuteria Diamantelor si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.


In situatia in care problema intampinata nu este rezolvata intr-un timp rezonabil (in cadrul perioadei maxime de de 30 de zile), sau intr-un mod satisfacator, va rugam sa va adresati pentru o conciliere amiabila la adresa de email office@bijuteriadiamantelor.ro.


In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului Bijuteria Diamantelor, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului. 

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. fata de orice client este valoarea sumei incasate de S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. de la acest client.

De asemenea ne rezervam dreptul de a anula orice comanda in cazul in care destinatarul nu raspunde la numarul de contact furnizat in comanda in decurs de 2 zile lucratoare, sau in cazul in care nu se gaseste la adresa, data si ora stabilita si confirmata anterior livrarii.

S.C. Bijuteria Diamantelor Lux S.R.L. are dreptul de a modifica pagina Termenii și condiții oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site, iar Clientul are obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesează site-ul. Clientul are obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu poate pretinde și nu se poate apăra cu necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site ori în cazul înregistrării pe site.