Inele de logodna cu diamante

Modele de Inele de Logodna cu Diamant

 

Alegerea unui inel de logodnă este una dintre cele mai interesante etape din planificarea propunerii unei logodne.
Inelele de logodnă sunt cea mai mare categorie de bijuterii cu diamante, și puteți găsi mai multe stiluri. Cele cu diamant solitaire sunt probabil cele mai populare, prin eleganţa şi simplitatea lor si un astfel de model va fi clasic întotdeauna.
Inelele din categoria solitaire reprezinta modelul clasic de inele de logodna, fiind unul dintre multele simboluri ale iubirii.
Există mai multe caracteristici care contribuie la aspectul de ansamblu a unui inel de logodnă cu diamant solitaire. 
Prima dintre ele este piatra, duritate și dispersia lor de lumină fac diamantele o alegere potrivită pentru inelele de logodnă. Atunci când se achiziţionează un inel de logodnă cu diamant trebuie să vă uitaţi la cei 4 C – Colour-Culoare, Clarity-Claritate, Cut-Tăietura, Carat-Carate, factorii care influențează în cele din urmă valoarea unui diamant. Puteți afla mai multe despre aceste caracteristici, dacă citiţi articolul nostru despre cei patru C, în meniul.

Forma diamantului, este o altă decizie. Oferim inele de logodnă cu diamant solitaire montate cu cele mai populare forme de diamante, tăiate: Rotund Brilliant,Princess, Marchiză. Dacă nu știți ce fel de diamant şi-ar dori partenera dvs, vă puteţi uita eventual la alte bijuterii pe care le poartă pentru a vedea care sunt preferințele lor.

Diamantele cu tăietura Rotund Brillinat sunt cele mai populare, cu toate acestea, tipurile cu tăietura Princess si Marchiza devin din ce în ce mai solicitate. Diamantele tăiate princess si Marchiza, atrag atenția asupra clarităţii diamantului și au fost foarte populare în timpul perioadei Art Deco, astfel încât un inel cu diamant solitaire montat cu una dintre aceste pietre poate fi un semn subtil de apreciere perioadei respective.

În cazul unui inel cu diamant solitaire cu punctul central pe singurul diamant, înseamnă că tipul de setare devine foarte important. Aveți posibilitatea să alegeți un inel cu setare tip Gheare, Bară, Rub-Over, sau setarea Tensionată.

Diamantul Rotund Brilliant este alegerea clasică, în setare tip gheare, dar pentru a selecta combinația perfectă pentru un inel de logodnă cu un diamant solitaire, va trebui să luați în considerare gusturile şi stilul de viaţă a partenerilor.

Inelele noastre de logodnă cu diamant  sunt disponibile într-o selecție de metale prețioase, cum ar fi aur alb, aur galben, aur roz.