Cum aflu corect marimea inelului de logodna?

Doresti sa-ti cumperi un inel sau vrei sa faci cadou un inel de logodna? In primul rand, ai nevoie sa cunosti marimea acestuia! Cum procedezi? 

Exista doua modalitati simple care te ajuta sa afli marimea corecta a unui inel, si anume:

 

Metoda I: MASURAND CIRCUMFERINTA UNUI INEL

Metoda IIFOLOSIND UN INEL EXISTENT

Alege un inel care se potriveste pe degetul pe care intentionezi sa porti noul inel.

Cu ajutorul unei rigle sau cu un centimetru masoara diametrul interior al inelului.

Rezultatul in milimetri poate fi regasit in tabelul cu marimi de mai jos, de unde poti sa indentifici usor marimea potrivita.

O alta optiune pentru a afla marimea in functie de diametru este sa inmultesti diametrul interior al inelului cu 3,14 – rezultatul obtinut se aproximeaza si reprezinta marimea de care ai nevoie.

Ex: Ai masurat cu rigla diametrul inelului pe interior si ai stabilit 18 mm: 18 mm x 3,14 = 56,52, ai nevoie de marimea 57

 

Observatii:

Inelul ar trebui sa stea confortabil pe deget; astfel incat sa nu alunece dar sa treaca usor de articulatia degetului, pentru a permite deplasarea relaxată a bijuteriei pe deget.

* Este foarte important sa ne dai marimea cat mai exact posibil, fara aproximari. 

*Acesta este doar un ghid orientativ. Bijuteria Diamantelor nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele inconveniente aparute in urma stabilirii masurii in mod gresit.

Pentru asistenta va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0723 514 675 sau pe email la adresa office@bijuteriadiamantelor.ro