Modele Moderne&Deosebite | Inele de Logodna | Inel de logodnă tip solitaire | bijuteriadiamantelor.ro

Galerie Foto

Inel logodnă diamant 0.18 ct aur alb 14 kt

Inel de logodnă tip solitaire realizat din aur alb 14 kt cu diamant 0.18ct 

Pret: 2799 LEI

COD PRODUS: BDL-89ADI-RO-3.60

Selectati o marime:

Cum aflu ce marime de inel mi se potriveste?

Cantitate:
Comanda rapid acest produs

Informatii produs

Inel de logodnă tip solitaire realizat din aur alb de 14 kt cu un diamant tăietură sub formă rotund briliant în setare 4 gheare

 

DETALII BIJUTERIE

Puritate aur:14 kt   culoare aur:alb   greutate inel:~2.40 grame   setare: 4 gheare

 

DETALII DIAMANT

1 x diamant, formă:rotund  dimensiune:~3.60mm  greutate:~0.18ct  culoare:G  claritate:VS2  fluorescenţă:non  tăietură:excelent  simetrie:EX  polish:EX

 

 

INFORMAŢI SUPLIMENTARE

*Bijuteria diamantelor vă ofere posibilitate să vă personalizaţi pentru confecţionarea inelul său orice bijuterii cum doriţi dumneavoastră. Dacă vă doriţi modificări de design, diamante cu calităţi superioare său cu certificate internaţională, vă rugăm să ne contactaţi. Puteţi alege diferite culori de aur şi caratajul diferite, De asemenea puteţi alege diferite carataj şi culori pietrelor preţioase (diamante) şi pietrelor semi preţioase. Produsele standard afişate pe şiţe pot fi modificate conform solicitărilor dumneavoastră.

*Preţul Produsul afişat include atât montură cât şi valoarea diamantelor său pietrelor semi preţioase.

*Greutatea inelului diferă în funcţie de măsură inelul şi mărimea diamantul şi se vă găsiţi în certificatul de calitate produsul de la Bijuteria Diamantelor.

*Pietrele folosite de Bijuteria Diamantelor sunt diamante naturale şi nuanţele pot diferi.

*Mărimea inelului la Bijuteria Diamantelor se realizează la măsura solicitată şi după caz se ajustează gratuit după achiziţionarea (cu excepţia modelelor eternity cei care au pietre pe toată circumferinţa, inelelor să realizează la măsura solicitată şi nu pot fi redimensionate său returnate).

*Inelul se livrează în cutiuţa şi este însoţit de certificatul de calitate şi garanţie Bijuteria Diamantelor.

*Garanţie; perioadă de garanţie este de 2 ani de la dată achiziţionarea şi acoperă eventualele defecte de confecţionarea.

*Retur; produsele achiziţionate online se pot returna în termen de 30 zile de la dată cumpărării (cu excepţia produselor personalizate şi a celor care nu pot fi redimensionate).

*Întreţinere gratuită; beneficiaţi în fiecare 6 luni, în perioadă de garanţie, de servicii de întreţinere şi curăţare profesională a bijuteriilor.

**Produsul din imaginile de prezentare are mărimea 52, şi diamant de 0.25 ct.